Jeg havde lavet 4 forskellige mini cupcakes, som min kollega og hans kommende brud prøvesmagte. Derefter valgte de 2 slags, som de gerne ville have 100 af hver.
De 4 cupcakes var:
Chokolade/chokostykker med jordbærfrosting
Citron/marcipan med lakridsfrosting
Gulerod/kanel med citronfrosting
Blåbær/hvid chokolade med bormbærfosting
Jeg lavede alle cupcakes ud fra samme grundopskrift:
125 g smør
125 g sukker
125 g mel
2 æg
½ tsk salt
½ tsk vanille
½ dl mælk
1 tsk bagepulver
Chokolade cupcakes:
Tilsæt 4 spsk kakao og 200 g hakket mørk chokolade
Citron cupcakes:
Tilsæt citronskal fra en økologisk citron samt saft fra citronen og 200 g revet marcipan
Gulerods cupcakes:
Tilsæt 1 tsk kanel og 4 fintrevne gulerødder
Blåbær cupcakes:
Tilsæt 2 gode håndfulde friske blåbær og 200 g hvid hakket chokolade.
Varm ovnen til 200 grader og lægs cupcake formene i bageformen.
Smelt smørret og rør mælken i. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, sukker, salt, vanille og bagepulver i en anden skål. Hæld væsken i lidt ad gangen og rør dejen til den er helt jævn og glat. Bland dine ønskede smagsvarianter i.
Hæld dejen i forme og bag 5 - 10 minutter, hvis det er mini cupcakes eller 10.15 minutter hvis det er almindelig størrelse cupcakes.
Frosting grundopskrift:
300 g philidelphia flødeost neutral
250 g smør
300 g flormelis
Jorbærfrosting:
Smag til med jordbæraroma fra special købmanden og et par friske mosede jordbær
Lakridsfrosting:
Smag til med lakridssirup og lakridspulver, til den ønskede smag er opnået
Citronfrosting:
Tilsæt citronskal og citronsaft til den ønskede smag er opnået
Brombærfrosting:
Smag til med knuste tørrede brombær og lidt vanille
Når kagerne er helt afkølede pyntes de med frosting og evt. krymmel elller hvad man nu har lyst til.
Chokolade/chokostykker med jordbærfrosting
Citron/marcipan med lakridsfrosting
Gulerod/kanel med citronfrosting
Blåbær/hvid chokolade med bormbærfosting
Jeg lavede alle cupcakes ud fra samme grundopskrift:
125 g smør
125 g sukker
125 g mel
2 æg
½ tsk salt
½ tsk vanille
½ dl mælk
1 tsk bagepulver
Chokolade cupcakes:
Tilsæt 4 spsk kakao og 200 g hakket mørk chokolade
Citron cupcakes:
Tilsæt citronskal fra en økologisk citron samt saft fra citronen og 200 g revet marcipan
Gulerods cupcakes:
Tilsæt 1 tsk kanel og 4 fintrevne gulerødder
Blåbær cupcakes:
Tilsæt 2 gode håndfulde friske blåbær og 200 g hvid hakket chokolade.
Varm ovnen til 200 grader og lægs cupcake formene i bageformen.
Smelt smørret og rør mælken i. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, sukker, salt, vanille og bagepulver i en anden skål. Hæld væsken i lidt ad gangen og rør dejen til den er helt jævn og glat. Bland dine ønskede smagsvarianter i.
Hæld dejen i forme og bag 5 - 10 minutter, hvis det er mini cupcakes eller 10.15 minutter hvis det er almindelig størrelse cupcakes.
Frosting grundopskrift:
300 g philidelphia flødeost neutral
250 g smør
300 g flormelis
Jorbærfrosting:
Smag til med jordbæraroma fra special købmanden og et par friske mosede jordbær
Lakridsfrosting:
Smag til med lakridssirup og lakridspulver, til den ønskede smag er opnået
Citronfrosting:
Tilsæt citronskal og citronsaft til den ønskede smag er opnået
Brombærfrosting:
Smag til med knuste tørrede brombær og lidt vanille
Når kagerne er helt afkølede pyntes de med frosting og evt. krymmel elller hvad man nu har lyst til.
As US states begin to manage online playing is turning into even more popular. A key factor in our casino evaluations is the ease of constructing a deposit for actual money play. We need bet365 to certain that|be certain that} every casino website we advocate has a variety of|quite so much of|a wide selection of} deposit methods and it is simple to deposit funds there. In this step, we also contact the client support service of the site. We need to know for our personal peace of mind that they respond quickly and have the answers to some key trade questions that we ask.
SvarSlet