Lette dejlige sommersmåkager, som samtidig er en klassiker.....
Du skal bruge:
90 g flormelis
2 tsk vanillesukker - eller en hel vanillestang
275 g blødt smør
270 g mel
50 g hindbær
1 spsk vand
45 g sukker
- man kan også tage den lette metode og bruge færdiglavet syltetøj...
Bring hindbær og vand i kog og lade det koge i 2-3 minutter. Tilsæt sukker og lad koge yderligere 3 minutter. - Sæt det til afkøling.
Pisk flormelis, smør og vanille luftigt og til sigtet mel og samle hurtigt dejen.
Fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt små runde kager ud på bagepapir.
Tryk en fordybning i midten af hver kage og sprøjt en klat hindbærsyltetøj på hver kage.
Bag kagerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter til de bliver gyldne.
Kagerne afkøles på en bagerist.
Opbevares i en lufttæt dåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar