Du skal bruge:
500 g kyllingeinderfilet
2 dl kærnemælk
3 dl cornflakes
1 tsk paprika eller stødt chili
groft salt
500 g kyllingeinderfilet
2 dl kærnemælk
3 dl cornflakes
1 tsk paprika eller stødt chili
groft salt
Knuscorn flakesene en lille smule i en skål og tilsæt paprika eller stødt chili og salt.
Læg bagepapir på en bageplade.
Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, afdryp og vend stykkerne på alle sider i cornflakes- og krydderiblandingen og læg dem på bagepapiret.
Bag kyllingen i 15 min ved 200 grader til de er sprøde og gyldne.
Tag et kyllingestykke op af kærnemælken med to gafler, afdryp og vend stykkerne på alle sider i cornflakes- og krydderiblandingen og læg dem på bagepapiret.
Bag kyllingen i 15 min ved 200 grader til de er sprøde og gyldne.
Server evt. med ærtepesto, kartofler og en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar