Opskriften blev jeg inspireret til på Dansukker.dk
Du skal bruge:
1 kg agurker
1/2 dl gule sennepsfrø - jeg brugte en sylteblanding med peberkorn og spansk peber i
1 hvidløg med mange fed
Du skal bruge:
1 kg agurker
1/2 dl gule sennepsfrø - jeg brugte en sylteblanding med peberkorn og spansk peber i
1 hvidløg med mange fed
Røde chilifrugter
Lage:
4 dl eddike
1 dl vand
4 1/2 dl sukker
1 dl salt
Vask agurkerne grundigt og skær dem derefter i centimetertykke skiver.
Lage:
4 dl eddike
1 dl vand
4 1/2 dl sukker
1 dl salt
Vask agurkerne grundigt og skær dem derefter i centimetertykke skiver.
Pil og del hvidløgsfeddene.
Skyl chilien og dilden.
Bland agurkeskiverne med sennepsfrø og dild eller hvidløg og chili i glas.
Bland ingredienserne til lagen i en kasserolle, og giv den et opkog.
Hæld lagen over agurkerne. Lad agurkerne stå og trække i 3 døgn.
Spændende.... Men hvad spiser du dem til? :-)
SvarSletHilsen Line
Til alt det som man normalt spiser surt til - i burgere, til frikadeller, til leverpostej, til steg mm - kun fantasien sætter grænser
SvarSletHilsen Olga
1 dl salt?
SvarSlet