Til 4 personer skal du bruge:
8 æg
250 g røget svinemørbrad
1 bundt forårsløg i tynde ringe
6 friske cocktailtomater
1 dl mælk
salt og peber
rapsolie
rapsolie
en lille håndfuld revet ost
klippet purløg
karse
Tænd ovnen på 160 grader.
Skær den røgede svinemørbrad i små tern og svits dem på panden i en smule olie.
Tænd ovnen på 160 grader.
Skær den røgede svinemørbrad i små tern og svits dem på panden i en smule olie.
Tilsæt forårløgene til svinemørbraden på panden og svits dem sammen i et par minutter.
Slå æggene ud i en skål. Tilsæt mælk og pisk sammen med salt og friskkværnet peber.
Slå æggene ud i en skål. Tilsæt mælk og pisk sammen med salt og friskkværnet peber.
Hæld æggemassen på den varme pande og lad den stivne i panden over svag varme i 10-15 min.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem på toppen af æggekagen og drys med lidt revet ost. Stil panden i ovnen og bag æggekagen færdig i ovnen i 10 min., til æggekagen er helt sat og tomaterne er bagte.
Æggekagen serveres, mens den er varm med ristet rugbrød og drysset med klippet purløg og karse.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem på toppen af æggekagen og drys med lidt revet ost. Stil panden i ovnen og bag æggekagen færdig i ovnen i 10 min., til æggekagen er helt sat og tomaterne er bagte.
Æggekagen serveres, mens den er varm med ristet rugbrød og drysset med klippet purløg og karse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar