fredag den 30. maj 2014

Skildpadde is

Til min mellemste datters fødselsdag var ønsket til dessert blandt andet en skildpadde is - uhmm den smagte godt..

Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friske hindbær.

Til 14 personer (børn og voksne), som del af dessert med kage + en anden is

20 Toms skildpadder
3/4 liter piskefløde
6 pasteuriserede æggeblommer
6 spsk flormelis

Pisk de pasteuriserede æggeblommer med flormelis til en luftig og cremet masse.

Hak skildpadderne og rør dem i æggemassen. 

Pisk fløden til let skum og bland det i æggemassen. 

Hæld ismassen i en beholder med låg til og sæt den i fryseren.

Rør gerne ca. 3 gange i den  med 1 times mellemrum - eller endnu bedre - kør den på en ismaskine til den har en cremet og frossen konsistens.







Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar