lørdag den 29. marts 2014

Squash pasta

med min nye spiralizer skulle jeg prøve at lave pasta af squash - det er jo så sundt.

Jeg var lidt nervøs for om man nu kunne undvære det skønne pasta - men jo det kunne man sagtens - min yngste datter på 11 fik en almindelige portion pasta, men skulle lige smage det sunde pasta - hun smagte på det og  kiggede mig dybt i øjnene og sagde: - Næste gang laver du bare det grønne pasta til mig også! - så det smagte vist godt nok.... :-)

Man skal beregne ca. 300 g squash til en voksen person

Kog noget vand med lidt salt og koge pastaen i ca. 3 minutter i vandet.

Dryp af i en sigte.

Server kødsovs, eller anden pastasovs man normalt ville lave til almindelig pasta..

Den grønne farve på pastaen, gør at det ser super flot ud...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar