Til 4 personer skal du bruge:
25 g smør
4 kyllingefileter (a ca. 150 g)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
3 æbler
450 g Hytteost 4%
50 g pinjekerner
1 dl grofthakkede friske basilikumblade
1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
1 fed hvidløg i små tern
2¼ liter vand
2¼ tsk groft salt
300 g tørret spaghetti
2¼ liter vand
2¼ tsk groft salt
300 g tørret spaghetti
Stik kernehuset ud af æblerne med en udstikker. Skær æblerne i tynde skiver. Fordel æbleskiverne i bunden af et smurt fad. Læg de brunede kyllingefileter oven på æblerne.
Bland hytteost, pinjekerner, basilikum, hakket hvidløg og citronskal og fordel halvdelen af blandingen på de 4 kyllingefileter. Gratiner midt i ovnen.
Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød.
Hæld vandet fra spaghettien og bland den med resten af hytteostblandingen. Læg låg på gryden og vent et par minutter inden du serverer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar