Du skal bruge:
300 g sukker
150 g farin
150 g lys sirup
150 g smør
3 dl piskefløde
olie til formen
1 tsk. flagesalt
Kom sukker, farin, smør, fløde, salt og sirup i en gryde, og lad det hele koge op. Lad massen simre over middel
varme. Rør indimellem hvis nødvendigt, men brug en træske. Lad karamelmassen blive 123°. Det tager ca. 30 - 40 minutter.
olie til formen
1 tsk. flagesalt
Kom sukker, farin, smør, fløde, salt og sirup i en gryde, og lad det hele koge op. Lad massen simre over middel
varme. Rør indimellem hvis nødvendigt, men brug en træske. Lad karamelmassen blive 123°. Det tager ca. 30 - 40 minutter.
Hæld karamelmassen i en smurt form på ca. 18 x 18 cm. Lad karamellen køle helt af i køleskab, helst til næste dag. Skær den i terninger, og pak den i en lufttæt dåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar