Til desserten nytårsaften lavede jeg også en karamelsauce, som var lidt anderledes end den jeg før har lavet- den blev lavet sådan her.....
Du skal bruge:
2 dl piskefløde
2 dl Flormelis
3/4 dl Sirup - evt. Rørsukker Sirup
40 g smør
1 spsk. Vanillesukker
Bland fløde, flormelis, sirup i en gryde, og lad det simre under omrøring, til blandingen har fået konsistens som en sauce.
Tilsæt smør og vanillesukker, og rør til smørret er smeltet.
Opbevares i køleskab.
Jeg fik desværre ikke noget billed af saucen.....
2 dl Flormelis
3/4 dl Sirup - evt. Rørsukker Sirup
40 g smør
1 spsk. Vanillesukker
Bland fløde, flormelis, sirup i en gryde, og lad det simre under omrøring, til blandingen har fået konsistens som en sauce.
Tilsæt smør og vanillesukker, og rør til smørret er smeltet.
Opbevares i køleskab.
Jeg fik desværre ikke noget billed af saucen.....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar