mandag den 9. januar 2012

Stilhed på bloggen i laaang tid......

Nå, nu må jeg vist hellere se at komme igang igen - hvis altså jeg har energi til det.

Hele december og i starten af januar har jeg været ramt af et usædvaneligt lavt stofskifte, der har gjort, at jeg overhovedet ikke har haft nogen form for energi. Jeg har sovet så meget jeg kunne og har i det hele taget brugt den lille smule energi jeg har haft, til bare at komme igennem dagene.

Jeg har fået noget stofskiftehormon, så forhåbentlig kommer jeg snart ovenpå igen - det har været den rene ynk.......

Nå, men nok om det. Jeg vil som sagt, se om jeg ikke langsomt kan komme igang igen her på siden, jeg har jo selvfølgelig også nogle hængepartier fra den sidste måned, så i må bære over med at der kommer juleopskrifter også her i det nye år.....

Her viser jeg lige billederne fra den åbne øljulekalender - til inspiration...1 kommentar:

  1. Hej Olga. Nu må du hjælpe, min mand prøver forgæves at lave æbleskiver, (oldemors) de smager himmelsk, men han kan ikke få dem runde, de bliver flot runde på den ene side, men når han vender dem blir den anden side flad. Det irriterer ham voldsomt. Har du en ide til hvad han gør forkert?

    SvarSlet