mandag den 17. oktober 2011

Rösti af rodfrugter

I dag lavede jeg de her dejlige Rösti, som er en god alternativ måde at bruge rodfrugter på...

Jeg serverede den til en ribbensteg og sammen med en god salat.
Du skal bruge:
500 g blandede rodfrugter - persillerodgulerod, Pastinak, kartofler eller knoldselleri
1 stort løg
1 spsk. frisk timian eller rosmarin
1 dl hakket persille
3 spsk. hvedemel
Salt og peber
2 æg
2 spsk. olivenolie


Rens, skræl og riv rodfrugterne groft - jeg gjorde det på foodprocessoren - det tager 2 minutter.
Kom rodfrugterne i en skål og vend dem omhyggeligt med groftrevet løg, fintskåret krydderurter, salt, peber, hvedemel og sammenpisket æg.
Form små runde kager 10-12 cm i diameter og 5 mm høje på bagepapir, stænk med olie og bag dem gyldne og sprøde ved 200° i varmluftovn i 25-30 minutter.

Serveres til kød og med salat til..





Ingen kommentarer:

Send en kommentar