onsdag den 10. august 2011

Kylling i pestosauce med pasta

Jeg vil prøve i det næste stykke tid at holde den lidt slankerer linie - så alt efter hvor godt det vil lykkeds får jeg måske tabt mig her i løbet af efteråret og vinteren...

Den her kyllinge opskrift er inspireret af en opskrift fra Weightwatchers - bare lige tilpasse mit temperament.

500 g kyllinge inderfilet
3 tsk olie eller flydende margarine
2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1 læg i små tern
2 spsk pesto
½ hønseboullionterning
salt og peber
2 dl creme fraiche 6 %
10 cherrytomater
frisk basilikum
revet parmasan

Tilbehør pasta - gerne fuldkorns!

Løget og hvidløget steges i fedtstooffet til løgene bliver blanke.

Kyllingeinderfileterne tilsættes og kødet brunes gyldent.

Peberfrugterne tilsættes og simrer med i et par minutter.

Pesto, hønseboullionterning og cremefraiche tilsættes og det hele simrer i ca. 10 minutter. Smages til med salt og peber.

Tomaterne skæres i halve og lægges oven på retten inden servering sammen med de friske basilikumblade.

Serveres med pasta og parmasan.





2 kommentarer:

  1. Du har redet min dag i går! Min kæreste ringede i går omkring klokken 15 og sagde at hans forældre kom til middag. Jeg havde fri klokken 17 og havde ikke tid til at handle, så gik igang med at google de ting jeg vidste vi havde der hjemme - og faldt over din blog og denne ret! TAK tak tak! Det er første gang min svigermor har taget 3 gange af min mad! Yes! :-D
    I aften vil jeg lave din tun tærte, og den glæder jeg mig meget til at smage! :-)

    SvarSlet
  2. Det er jeg glad for at høre - det er altid dejligt når mine opskrifter kan blive brugt - og så til SÅ vigtigt et formål - det er altid godt at få ros af svigermor ;-)

    Hilsen Olga

    PS tuntærten er også en af mine favoritter

    SvarSlet