torsdag den 28. juli 2011

Sesamcrunch

Den her semsamchrunch smager bare fantastisk. Jeg har fået lavet deni 2 udgave, fordi jeg 1. gang kom lidt for mange sesamfrø i - og resultatet var meget lig med de sesambarer man kan købe blandt andet i Netto - ikke at de ikke smager godt - jeg elsker dem, men det var jo ikke meningen at mine skulle blive sådan.

SÅ jeg lavede en ny portion med mindre sesam i og de blev, som de skulle - hård karamel med sesam i - uhmmm, de smager altså fantastisk - begge udgaver!

200 g sukker
100 g sesamfrø
2 knivspidser salt

Varm sukkeret i en tykbundet gryde indtil det begynder at tage farve - det må ikke blive for mørkt. Når det er smeltet tilsættes sesamfrøene og saltet. Der røres til massen er ensartet.

Karamellen hældes ud på et bagepapir så det kan køle og størkne. Når det er helt koldt og hårdt brækkes det i passende bidder..

Crunchen kan serves sammen med is til desserter, men den kan også bare bruges som en dejlig snack....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar