søndag den 10. marts 2013

Florida

I uge 7 og 8 var hele min familie , mine forældre og min brors familie i Florida - vi fejrede at min far var fyldt 70 år. Så mine forældre havde været så søde og dejlige at betale turen og husene vi boede i i de 14 dage vi var der, så stod vi for egen regning for resten - bil, mad underholdning mm.

Det var en rigtig dejlig tur, fantastisk vejr, fede luksus huse vi havde lejet, lækre pools, en af verdens bedste strande (Fort Meyers Beach), dejlig og billig mad, vild natur, alligatorer og delfiner, Universal studios, outlets, shopping malls, Disney world, Miami Beach, sol og sommer, konkylier......  og en masse andre storslåede ting......

Vi boede en uge i Orlando og en uge i Fort Meyers Beach - USA er et dejligt land at rejse i.

Her kommer lige et par stemnings billeder....
2 kommentarer:

  1. Uha det vækker minder med de billeder du har lagt ind - især det der er taget af villavejen. Var afsted i 2006 hen over julen, hvor vi boede privat hos et ægtepar i Tampa. Det har været en af de bedste oplevelser i mit liv:) Elskede stemningen, naturen og befolkningen... selvom de godt kunne virke lidt overfladiske af og til.

    SvarSlet
  2. ja man får da helt lyst til at tage afsted igen, nu du lige minder mig om det Martin....;-)

    SvarSlet