tirsdag den 3. december 2013

Rødebede pizza

Jeg faldt forleden over den her variant af pizza, det er en rigtig god variant og kan stærkt anbefales at prøve...

Du skal bruge:
20 g gær
6 dl lunkent vand
2 tsk honning
2 tsk groft salt
1 kg mel

Fyld
500 g revet ost
lidt olie
1 fed hvidløg
tørret rosmarin
salt
4 mellemstore rødbeder - + evt. nogle kartofler hvis man også vil lave en kartoffelpizza
200 g gorgonzola
rucola

Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og salt.

Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen til den bliver glat og smidig.

Tænd ovnen på 250 grader.

Skræl rødbederne skær dem i meget tynde skiver - evt på foodprocessoren.

Rul dejen ud til  pizzaer og pensel dejen med olie rørt med rosmarin, hvdiløg og salt.

Drys osten ud over pizzaerne og fordel rødbederne ud over. Læg små stykker gorgonzola jævnt fordlet ud over pizzaen.

Bag pizzaen i ovnen til osten er gylden og kanten sprød.

Drys med frisk rucola og server...





Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar