søndag den 31. marts 2013

Pasta med tigerrejer og spinat a la Florida

Den her op skrift fik jeg i et supermarked i Florida, hvor der stod en dame og lavede retten til smagsprøver.

Min familie og jeg synes at den var ret god, så en af aftenerne i Florida lavede vi retten .

Efter vi er kommet hjem har vi lavet den endnu engang, den er rigtig god - så her kommer den...

Frisk pasta
fed hvidløg
I god håndfuld revet parmesan
1 lille glas bagte peberfrugter - eller tern af en rød snack peber
I pose tigerrejder
125 g frisk spinat hakket i strinler
1 hønseboullionterning
Salt og peber
I dl vand
1 -2 tsk olie
2 spsk sød chilisauce
3 spsk smør

Kog pastaen efter koganvisningen på pakken.

Varm en stor pande op med olien og tilsæthvidløgene som er skåret i tynde skiver.

Tilsæt rejer og peberfrugter og sød chilisauce og lad det simre i et parminutter til rjerne er helt lyserøde.

Tilsæt smør, spinat, hønseboullionterning, parmesan og vand - smag til med salt og peber. Rør indtil spinaten er faldet sammen.

Tilsæt den kogte pasta og drej rundt til det hele er godt blandet.

Server med revet parmesan og et godt brød til - evt hvidløgsbrød.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar