tirsdag den 15. januar 2013

Kyllingesticks med jasminris, mangosalat og peanutbutterdip


I går lavede jeg den her dejlige nemme ret - den smagte helt fantastisk - lige efter mit hoved....

Du skal bruge:
500 g kyllingeinderfilet
1 fed hvidløg
4 spsk soja
1 spsk oystersauce
2 tsk honning
1 spsk sød chilisauce
saften fra ½ lime
peber

7 dl vand
3½ dl jasminris
1 tsk salt


Peanutdip
i spsk soya
½ spsk sød soya
1 tsk honning
4 spsk grov jordnøddesmør
1 spsk rapsolie
1 spsk sød chilisauce


Sæt kyllingeinderfileterne på spyd.

Bland hvidløg med soja, oystersauce, honning, peber, limesaft og sød chilisauce.

Læg kyllingesticksene i marinaden.

Steg kyllingespydene i et smurt fad i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter til de er gennemstegte, men ikke tørre. - husk at hælde al marinaden over - det giver en dejlig dyppelse til risene...

Kog imens jasminris efter anvisning på posen.

Rør ingredienserne til peanutdip sammen i en lille skål.

Server sticksene med ris, mangosalat og peanutdip....

Sticksene kan også bruges i madpakker eller på picnic..








5 kommentarer:

  1. Hvor ser det dog godt ud, lidt anderledes og frisk :) Uhm det skal jeg prøve en dag.
    Go dag ;)

    SvarSlet
  2. Tak skal du have - glæd hvis du får lavet dem, uhmm, de var dejlige :-) hilsen Olga

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  4. Mine drenge takker dig mange gange. De er helt vilde med denne opskrift som nu er en del af vores faste "aftensmadsrepertoire" Særligt peanutbuttersovsen har vakt jubel.

    Så mange tak for opskriften.

    SvarSlet
  5. Velbekomme Pernille, det er jeg glad for at høre - det er også en af vores faste - den er bare god ;-)

    SvarSlet