Den her opskrift er vist en jeg helt selv har fundet på - selvfølgelig er der mange eksempler på fyldte peberfrugter, men den her har jeg selv kombineret ud fra mine egne preferencer...
5 røde snack peberfrugter
500 g hakket oksekød
6 dl vand
3 dl ris
1 hønseboullionterning
1 stor dåse tomatpure
1 hakket løg
1 stort fed hvidløg
2½ dl vand
2 tsk spidskommen
1½ tsk sukker
lidt olie
salt og peber
revet ost
Risene koges i hønseboullionen - de hældes i den kogende boullion og småkoger i 15 min og står under låg uden varme i 15 min.
Peberfrugterne skylles og halveres - og renses for kerner.
Løg og hvidløg svitses i olien og det hakkede kød tilsættes. Kødet brunes og når det er helt brunet igennem tilsættes tomatpure, vand og krydderier.
Kødet simrer indtil risene er færdige, men min. i 15 minutter.
De færdigkogte ris tilsættes kødet og det hele blandes godt.
Peberfrugterne lægges i et smurt fad og fyldes med kød og risblandingen.
Drys med ost og sæt peberfrugterne i ovnen i ca. ½ time til osten er blevet gylden.
Severes sammen med en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar