tag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post8895906970003958172..comments2024-02-07T18:07:52.844+01:00Comments on Olgas: RosengeléOlgahttp://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-53843063851715615642016-07-22T10:26:10.271+02:002016-07-22T10:26:10.271+02:00Det lyder godt nok mærkeligt- jeg bruger rød melat...Det lyder godt nok mærkeligt- jeg bruger rød melatin, men har aldrig haft sådanne problemer - kun at geleen er blevet for stiv.......Olgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-55359595526741930152016-07-05T17:16:58.467+02:002016-07-05T17:16:58.467+02:00Skulle selvfølgelig også lige prøve opskriften på ...Skulle selvfølgelig også lige prøve opskriften på gele. Jeg må sige at det duftede himmelsk under kogning, og smagen efterfølgende er super god. Men når det så er sagt, så er det godt nok den tyndeste gele jeg nogen sinde har oplevet, konsistensen svarer til en meget tyk saft. Jeg opdagede at der på posen med Gul Metalin står at der skal bruges 1 pose Metalin til 1 liter saft, som er den mængde jeg kogte. Jeg tilsatte efterfølgende den manglende mængde Metalin, men konsistensen har ikke ændret sig, selv med 2 poser Metalin, som er det dobbelte af hvad der står på posen der skal anvendes til 1 liter saft. Nu har jeg forsøgt at lave gele, men holder mig fremover til at kalde det for sirup ved brugen af opskriften.Kunonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-17998864825541300812013-07-11T13:06:46.725+02:002013-07-11T13:06:46.725+02:00Tak det er jeg glad for at høre, dejligt at du kan...Tak det er jeg glad for at høre, dejligt at du kan bruge bloggen...<br /><br />Ja er det ikke en dejlig gle - den er jeg rigtig glad for ;-)<br /><br />Rigtig god sommer...<br /><br />Hilsen OlgaOlgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-84459319937326621122013-07-09T13:00:12.135+02:002013-07-09T13:00:12.135+02:00Hej Olga.
Så måtte jeg da også lige prøve din gelé...Hej Olga.<br />Så måtte jeg da også lige prøve din gelé. Det dufter himmelsk, og samtidig lavede jeg også hyldeblomstsaft (i vores familie kaldet "Hyldenade")Så hele køkkenet duftede af SOMMER.. <br />Spændende blog du har her, har også prøvet en af dine salater som vakte jubel hos mine gæster. Så nu er den en fast del af mine favoritter i min browser.. Rigtig god sommer :-)<br />Mvh. HeleneHelenehttps://www.blogger.com/profile/07376683146537539478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-59242052957543742922013-07-03T08:29:07.883+02:002013-07-03T08:29:07.883+02:00Jeg bruger det som gele/syltetøj på brød med smør ...Jeg bruger det som gele/syltetøj på brød med smør - smager fantastisk sammen med ost, er dejligt at bruge i kager, godt at røre sammen med glasur på kager - det giver lige et ekstra pift til det hele. OG det er bare sommer på glas....<br /><br />Hilsen OlgaOlgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-81625340251170301112013-07-02T18:02:51.225+02:002013-07-02T18:02:51.225+02:00Hvad bruger man rosengele til?Hvad bruger man rosengele til?Arlianashttps://www.blogger.com/profile/12743154809866712108noreply@blogger.com