tag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post7759933031676486310..comments2024-02-07T18:07:52.844+01:00Comments on Olgas: Fragilite kageOlgahttp://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-6055762151367043702015-01-29T09:56:59.284+01:002015-01-29T09:56:59.284+01:00jeg bruger næsten altid selv varmluft - men min er...jeg bruger næsten altid selv varmluft - men min erfaring er også at ingen ovne er ens - så graderne er vejledende - men ja ud fra min varmluft :-)Olgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-88136944217162606192015-01-28T20:19:38.426+01:002015-01-28T20:19:38.426+01:00Er graderne tilpasset varmluftovn?
Er graderne tilpasset varmluftovn?<br />Zara Rasmussenhttps://www.blogger.com/profile/10469433655788758391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-67346449608480085362014-02-04T08:24:43.709+01:002014-02-04T08:24:43.709+01:00Hej Maria Louise!
Jo den skal skæres vandret igen...Hej Maria Louise!<br /><br />Jo den skal skæres vandret igennem - jeg bruger altid en filetkniv, fordi den er lang og skarp.<br /><br />Når den er delt, fordeles fyldet ud over bunden og toppen af kagen lægges oven på til sidst.<br /><br />God fornøjelse!<br /><br />Hilsen OlgaOlgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-83878967517451469052014-02-03T17:57:27.146+01:002014-02-03T17:57:27.146+01:00Hvordan deles den på midten? det er vandret, ikke?...Hvordan deles den på midten? det er vandret, ikke? og så skal man have flødskumscremen ind i mellem de to lag ? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11502723802690764350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-81921004792668023582013-02-26T13:35:03.855+01:002013-02-26T13:35:03.855+01:00den er 1½ til 2 cm i tykkelsen...
Hilsen Olgaden er 1½ til 2 cm i tykkelsen...<br /><br />Hilsen OlgaOlgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-2994163639807867452013-02-25T23:00:13.350+01:002013-02-25T23:00:13.350+01:00Hej Olga,
Vil du skrive hvilken tykkelse laget af...Hej Olga,<br /><br />Vil du skrive hvilken tykkelse laget af dej har ved udsmøring? Ikke alle ovne, og dermed bageplader, har samme størrelse.<br /><br />Med venlig hilsen MetteMettehttps://www.blogger.com/profile/09284359811201899537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-91287149702273985402013-02-02T09:51:07.239+01:002013-02-02T09:51:07.239+01:00Denne kommentar er fjernet af forfatteren.Olgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-3626240082201155462013-02-01T14:17:59.778+01:002013-02-01T14:17:59.778+01:00hvilken slags nescafe pulver snakker vi om.??hvilken slags nescafe pulver snakker vi om.??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-28424127599706482702012-11-16T13:52:59.565+01:002012-11-16T13:52:59.565+01:00Der bliver ca 15 stykkerDer bliver ca 15 stykkerOlgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-28378686848630039252012-11-16T13:27:24.373+01:002012-11-16T13:27:24.373+01:00hvor mange personer er kagen til ?hvor mange personer er kagen til ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-60934732723297872512011-05-11T08:06:42.338+02:002011-05-11T08:06:42.338+02:00ups - den skal have ca. 25 minutter ved 190 grader...ups - den skal have ca. 25 minutter ved 190 grader!<br /><br />Hilsen OlgaOlgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-28441011672112821042011-05-10T12:23:28.254+02:002011-05-10T12:23:28.254+02:00hvor lang tid skal kagen have i ovnen og hvad med ...hvor lang tid skal kagen have i ovnen og hvad med graderne????Anonymousnoreply@blogger.com