tag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post4790198797786976461..comments2024-02-07T18:07:52.844+01:00Comments on Olgas: SurdejsbrødOlgahttp://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-4827747387277349242013-04-04T20:55:23.281+02:002013-04-04T20:55:23.281+02:00Ja det skal ikke kunne sige - det er lidt tid side...Ja det skal ikke kunne sige - det er lidt tid siden jeg bagte brødet, men jeg vil foreslå at du tilsætter lidt vand, hvis det ikke bliver som du vil have det - det vil aldrig skade.<br /><br />Jeg håber at det lykkes for dig, det er nemlig et super dejligt brød!<br /><br />Hilsen OlgaOlgahttps://www.blogger.com/profile/11217615820673826581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-169484669120853018.post-69959135303779555852013-04-04T17:31:45.039+02:002013-04-04T17:31:45.039+02:00Jeg har netop forsøgt at lave en fordej, men kunne...Jeg har netop forsøgt at lave en fordej, men kunne slet ikke få kærnemælk og mel til at hænge sammen. Jeg måtte tilsætte yderligere en dl vand.. Kan du få 2 dl kærnemælk og 250 g mel til at blive en tyk grød??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02339217661087324937noreply@blogger.com