Sider

mandag den 29. august 2011

Hindbærsorbet

Hindbærsorbet er en klassiker hjemme hos os når der skal laves isdessert. Den er dejlig frisk og passer godt sammen med mange forskellige is. - og så er den røde farve helt fantastisk..

400 g hindbær
1 spsk citronsaft
1 dl vand
125 g sukker

Sukkersirup:
Bland sukker og vand i en gryde og lad blandingen koge i 2 minutter til sukkeret er smeltet - tilsæt citronsaften.

Sirupen afkøles til stuetemperatur.

Hindbærrene blendes og sies gennem en sigte, så alle kernerne er siet fra.

Bland hindbærpuren med sukkersirupen.

Tænd for ismaskinen og hæld blandingen i - sorbeten skal køre i ca. ½ time. lægges derefter i en isboks med tætsluttende låg og opbevares i fryserne til den skal serveres.

her serveret sammen chokoladeis og pistacieis i en marcipankurv......